Dashboard | +Follow
Like A Paradise
:'(
Friday, January 27, 2012 • 3:32 AM • 0 comments

Assalamualaikumm :)
Heyy readers .
Hari ni aku jumpa Capital Z .
first tu memang happy .
Tetiba ada number tak kenal masuk dalam phone .
Ingatkan orang lain . Tapi si dia .
Memang happy gila time tuu :D
Sebab dia cakap dia nak couple balik , dia rinduu dengan malyn .
Wahh ! Time tuu memang hati berbunga bunga .
Text punya text dia kata dia nak jumpa .
Straight pergi jumpa diaa .
Hmm , tak sangka dapat tengok muka dia lagi .
Hmm , tapi dia datang macam tak ikhlas .
Baru aku tahu yg dia nak game balik .
Sumpah kecewa gilaa .
Hmm
Tak sangka dia macam tu .
Harap sangat dia takan buat macam tu lagi .
Kbaii :'(


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Malyn ;) Welcome to my blog :) hope you enjoy it. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Baby <3
« Anything here

Taggie Board

Ada Band - Surga Cinta

download / iTunes / iron dj
[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google